Wednesday, February 16, 2011

Semester baru.Case study :))huhu.

p/s:Time posting Kpj.kajang :))
Semester 3.
P/s:Time kat KPJIC/JB Branch
Semester 2 part 2 :))
P/s: Time semester 1 At KPJIC nilai.


Khamis.Jummat.Sabtu.Ahad.. Dan Isnin..
Alahai rupa2nya cuti tok sem kali nih da nak abis da pon.. :))
Sabtu da nak lek hostel da.. heheh :))
Hostel pulak bukan kat Mantin da.. Tapi dekat PNB.. :))huhu.
Dekat je ngan kolej.. Dan dekat jugak ngan umah aku.. hehe :))
So.Bole lah balik hari2 rumah.. hhahaa :))

Hurmm.. Nanti nek je kolej. Kami group38 da masok semester baru iaitu Semester4..
Da besar da kan kita.. huhu :)) Da jadi senior.. huhu..
39.40.41.42.43. Tuh sume dak2 group junior kami.. :)) hehe
terdapat 5 group junior di bawah kami.. huhu
Semester4 nih ada case study.. sama seperti semester2 dulu..

Tapi bila da semakin naik semester nih semakin byak benda nak kena ingat.
Dan sume lecturer akan expect yang kita tahu semua benda,,
Samada teori ataupon praktikal.. Lebih2 lagi apabila kita pergi posting ke Hospital :))
Sudah semestinya Semua staff nurse ataupon nurse instruct akan expect kita tahu semua.
Apabila kita semakin nek semester dan bertambah "Bip"
Beban kita akn bertambah-tambah..
Hurmm.. berat tuh beban bila setiap kali kita naik semester..
Apabila kita terbuat silap sikit je..
Mesti kita akan terus dipersalahkan.. itu semua adalah kerana kita Adalah senior..
Berat kot bebanan nih bila kita da jadi senior.. huhu :))
Dan banyak benda yg kita kena tahu.

Ermmm...
Kalo dulu time kita baru2 masok study n First time Posting..
Sume klo kita buat salah ke tersilap ke..
Mesti akak staff nurse akan berkata"Xpe dik.Ko kan xde bip.Xpe.Ko bole belajar dari senior ko"
Hurmm.. itu dulu.. hehehe :))
Sekarang jangan harap.. Sekarang if itu bukan kesalahan kita pon.Apabila staff nurse nampak
kita yang paling senior kat situ.. Da tentu kita yang akan kena mara.
Free2 je,,

K lah itu sahaja yang dapat aku ceritakan kat sini..
Assalamualaikum..
Sekian.. :))

No comments:

Post a Comment