Sunday, February 13, 2011


Time kat Metro Point Kajang: Acu@nisa

Seronok sangat2 kan kita dapat keluar sama2 time last day nisa kat kajang.Walaupon masa kita untuk bersama2 adalah terlalu singkat.
Sampai2 je kat Metro Point kajang tuh kan kita da plan awal2 lagi nak g men bowling.
Tapi sampi2 je kat situ.Tempat bowling lak penuh.So.kita pon xjadi men bowling.Acu cadangkan kita g Karoke.
So.kita pon g sana.Sampai2 je kat situ.Kita pon mek port masing2.
First acu yang nak nyanyi kan.hehe :))
Hurmm.kalo xsilap lagu first acu nyanyi lagu alasanmu.
Penyanyi orang lupa lah pulak hehehe :))
Tapi seronok sangat2 time.Sampai nisa terlupa kesedihan nisa.
huhu ;))
Miss U all!!
Pastuh lepas je abis kita g makan kat Pizza hut.
Kita terpaksa keluar dari metro sbb Pizza tuh kt luar.
Smapai je kat situ.Kita pilih etmpay yang paling belakang.
Kata syikin nnt senang nak amek gambar. hehehe ;))
Pastuh kita buat pesanan.Pizza nih canggih kan.
Xpayah nak Panggil2 pakai suara.
Kita press je button yang de kat ats meje kita tuh kan.
pastuh akan ada orang yang datang amek pesana kita.
hehehe :)) time tuh kita senyum je kan.
Pastuh Kita snap2 gambar..
Rindu kat korang sangat2 taw!
Rindu kat kajang! :)
Rindu time kita kuar sama2 g makan kat kedai bakso.
Time tuh kita happy je.
Bila lagi erk kita dapat berjumpa n satu posting lagi kan :)
Sayang korang!
:))
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment