Saturday, March 26, 2011

BBQ for Group38 :))

Alhamdulillah malam tadi punya majlis Tok BBQ..
Untuk Group38..
Berjalan dengan lancar n Sukses :))
Tima kasih kepada semua Biro2 G38..
Yang bertungkus lumus dalam menjayakan BBQ nie :))
Majlis BBQ ni adalah yang pertama kali dilakukan untuk
Group38 :))
Sepanjang hampir 2tahun kami semua menjadi satu group untuk..
Program Diploma in Nursing ini..
Sebenarnya BBQ ini telah dirancang lebih kurang 3mggu yang lalu..
Tetapi..
Baru semalam kami Biro2 bertungkus lumus untuk menjayakan BBQ ini..
Walaupon dalam keadaan yang tidak mencukupi masa..
Kami biro2 Tetap cool je time petang semalam..
Start je balik dari kolej semalam lebih kurang kol 2petang..
Kami sume Biro2 sudah mula berkumpul kat umah warden..
Tetapi tidak semua sebab ada yang penat..
Tetapi lebih kurang kol 5petang..
Cukuplah kami sebagai Biro2 untuk group38..
Tepat je jam kol 5petang kami da mula berkumpul..
Kami memberi tugas masing2 berdasarkan Jawatan dalam Biro :))
Dan dalam masa itu juga kami berbincang untuk memeriahkan Majlis pada malam tadi..
Kami Biro2 telah dibahagikan kepada kumpulan2 kecil..
Untuk handle Games.. Makanan.. Dan Water war :))
Ini adalah antara tugas2 Biro2 kami G38 :))

Vice presiden:Shida-Handle majlis BBQ
Biro Hostel:Nisa Nasuha-Handle majlis BBQ
Biro IT:Miranisa-Sound system+lagu
Biro Tressure:Mia-Games:Muzikal chair
Biro Welfare:Maglina-Makanan+kebersihan
Setiausaha:Mina-Makanan
Biro Landskap:Farhana-Makanan+kebersihan
Dan last sekali tima kasih kepada sume yang terlibat dalam menjayakan majlis malam tadi..
Kepada Biro2 yang tidak Dicatatkan diats..
Saya Khairunnisa Nasuha minta maap sangat2 sebab saya terlupa kamu..
Semua Biro2 apa :)) hehe..
Tapi apa-apa pon saya ucapkan terima kasih kepada semua :))
Dan tidak lupa jugaj kepada warden PNB kita..
Kerana pada malam tadi warden kita Sporting gle2..
Dan tidak lupa juga kepada..

Raihana,Hazirah.dayah kecik.cinta.Vinci,Fiza,Hanim,Izzrinda,sue,Kak.Bai,Rara,
Tima kasih kat korang semua :))
Majlis kita nie xkan berjalan dengan lancar kalau tak ada korang semua yang membantu :))
Thanks korang :))
Ini pula adalah Aturcara Majlis BBQ kita malam tadi
8.30mlm:Berkumpul kat Car park
8.45mlm:Taklimat dari PN.Kama +Bacaan Doa dari En.Musa
9.00mlm:Jamuan makan (Nasi goreng cina)
9.30mlm:Persembahan first 4 rumah.
10.00mlm:Muzikal chair(Wakil 2orang untuk setiap rumah)
10.20:BBQ(makan ayam+sosej+kentang)
1o.40:Persembahan 4 rumah yang last
11.00mlm:Barang terpanjang(Games)
11.20mlm:Gula-gula dalam Tepung(Games)
11.30mlm:Water war(Last Games) :))
12.oomlm:Majlis selesai+++

:)) tima kasih kepada semua yang terlibat malam tadi..
Yang paling best malam tadi adalah korang semua sporting habis :))
Time games Barang2 terpanjang adalah yang paling best..
Korang memang gle2+Sporting..
Ada group rumah yang sampai amek moto pk.guard untuk brg2 terpanjang :))
Pastuh ada yang amek penyapu+selipar+selendang+hp+..
Yang paling xtahan..
Ada gak group rumah yang guna diri sendiri untuk memanjang barang2 terpanjang..
Sampai kat luar pagar korang bersambung..
hehee :))
Malam tadi kita semua gelak sampai perut sakit gle2..
Disebabkan Games ni :)) hehe..
Best sangat2..
Selepas itu kita teruskan pula dengan games..
Gula-gula dalam tepung..
Games ni pon best sangat2..
Time games ni abis korang kena tepung..
Yang in-charge Games ni yang buat kat korang :))huhu
But games nie fun sangat2..
Last sekali adalah games..
Water War :))
Games nie paling best :))
Biro-biro38 lawan Group38 :))
Yang nie memang gle2 kami semua biro2 kena ngan korang g38..
Sebenarnya sape tah yang polis..
Dan siapa yang sebenarnya perompak :)) hehe
Ada ke patot kami yang polis ini yang kena kejar ngan perompak :))hee..
Habis semua blok hostel kami redah..
Untuk mencari dorang..
Last-last kami yang kena banyak kena serang..
Abis basah kuyup kami semua.. :))
Tapi apa yang kami main games malam tadi..
Semua kami Fun +gembira :))
Kawan-kawan..
nnt kita buat lagi ye..
Dan kali ini insyaallah kita akan bermain dengan Junior pula :))
:))
Thanks to warden.Pn.kama sebab mengadakan BBQ ini untuk kami..
Group38 :))

No comments:

Post a Comment