Tuesday, April 5, 2011

Terlalu banyak kenanganku bersama si Dia..
Terlalu banyak peristiwa samada manis dan pahitku..
Bersama si Dia..
Terlalu banyak kenanganku bersama Si Dia..
Terlalu banyak kenanganku bersama Si Dia..
Terlalu banyak.. :((
Amat sukar bg diriku untuk melupakan kamu..
Wahai sayangku..
Betapa sukarnya untuk ku menerimamu suatu ketika dahulu..
Begitulah sukarnya untuk aku melupakanmu..
Kamu terlalu istimewa bg diriku..
Wahai sayangku..
Amat sukar untuk aku melupakan kenangan kita..
Amat sukar jugalah untuk aku membuang kamu dari jiwaku ini..
Kerana kamu adalah sebahagian dari hidupku..
Walau apa pon yang kamu penah lalukan terhadapku..
Walau apa pon yang penah kamu lakukan..
Kamu meyakitkan hatiku ini..
Aku tetap menerimamu seadaanya..
Kerana..
Kamu adalah insan yang aku sayang sangat2..
Aku tidak pernah berubah..
Untuk menyintai dirimu sayang..
Walau apa pon yang pernah aku katakan sebelum ini..
Tidak sama sekali aku maksudkan sayang..
Ketika itu mungkin aku dalam keadaan beremosi..
Aku adalah seorang perempuan sayang..
Hati dan perasaanku ini jiwaku ini..
Adlah amat sensitif sayang..
Hatiku ini amat mudah tersentuh dan amat mudah untuk terluka..
Kerana sesungguhnya itulah sifat2 yang ada dalam diri seorang..Perempuan..
Kerana sesungguhnya seorang perempuan itu..
Dijadikan dari tulang rusuk kiri Nabi Adam..
Bukan untuk disakiti..
Tetapi adalah untuk disayangi..
Kerana itulah aku berbuat sedemikian sayang..
Nuri harus mengerti sayang..

Titik pertemuan kita adalah suatu yang tidak diduga sayang..
Pertemuan kita bermula sebagai seorang kawan..
Ketika itu kita banyak berkongsi cerita..
Kita selalu rehat sama2 time break time..
Kita mesra sangat2 ketika itu..
Nisa amat merindui saat2 itu nuri..
Kalau lah bole saat2 itu dikembalikan..
Nisa inginkan kita lebih kenal betul2..
Nisa hendak lebih kenal keluarga nuri..
Seperti mana nuri telah mengenali keluarga nisa..
Sperti mana nuri telah mesra ngan kelurga nisa..
Seperti itulah jugalah nisa inginkan..
Tetapi..
Mungkin semua itu tidak akan dapat nisa rasai..
Seperti mana apa yang pernah nuri rasakan..
ermm..
Nisa ingat lg dulu nuri pernah berjanji kat diri nisa..
Yang nuri akan bawa nisa berjumpa dengan keluarga nuri...
Nisa masih lagi tunggu nuri..
Nisa masih tunggu janji nuri itu untuk membawa nisa berjumpa ibu ayah nuri..
Nisa tetap akn tunggu..
Disaat ini..
Muhammad Nuri Sulaiman Ahmas..
Aku sangat2 merinduimu sayang..
Aku terlalu merinduimu..
Terlalu..
Merinduimu..
Nuri..
Dulu nisa penah kata kan..
Kalau nisa rindu kat nuri..
Nisa akan buat apa kan..
Nuri masih ingat lagi x??
Dulu..
Setiap kali nisa kata nisa rindu kat nuri..
Mesti nuri akn telefon nisa..
Dan ketika nuri telefon nisa..
Nuri dengar apa ye kat fon tuh.. :))
Lagu nasyid kan :)) huhu
hurmm :)) Haa.. tulah yang nisa buat time nisa rindu kat nuri..
Pastuh nisa akan tengok slide show yang nisa buat tu..
Pastuh nisa akan tengok sume gambar2 nuri kat fon nisa laptop nisa..
Sayang..
Nisa rindu sangat2 kat nuri..
Maapkan nisa untuk segala2nya..
Andai kata umur nisa xpanjang..
Nisa harap nuri akan ingat kembali kenangan kita bersama ye..
Sekali lagi nisa nk minta maap sangat2 kat nuri..
I'm sOrry sayang for everythings..

No comments:

Post a Comment